Menu I. 84,-
Menu II. 89,-
Menu III. 110,-
Menu IV. 140,-
Polední menu 12.6.-16.6.2017 | |
PONDĚLÍ | |
Kachní vývar s nudlemi | |
I | Burgundská vepřová pečeně, dušená rýže |
II | Smažený plněný kuřecí řízek (poličan, eidam), mačkané brambory |
III | Hovězí guláš, houskové knedlíky |
IV | Steak z vepřové krkovice 250g, opékané brambory s česnekem |
ÚTERÝ | |
Žampiónový krém | |
I | Myslivecké biftečky z mletého masa s cibulí a hořčicí, vařené brambory |
II | Grilovaný hermelín s brusinkovým přelivem, hranolky |
III | Zeleninový salát s kuřecími stripsy, bylinková bagetka |
IV | Steak z vepřové krkovice 250g, opékané brambory s česnekem |
STŘEDA | |
Kulajda | |
I | Hovězí rizoto se strouhaným sýrem, okurek |
II | Gyros z vepřové krkovice, hranolky, tzatziky |
III | Salát CAESAR s kuřecím masem |
IV | Kuřecí steak na restované zelenině, bylinková bagetka |
ČTVRTEK | |
Česnečka | |
I | Pečené kuřecí paličky s chilli omáčkou, pečivo |
II | Dušená kapusta, vepřový vrabec, vařené brambory |
III | Salát CAESAR s kuřecím masem |
IV | Kuřecí steak na restované zelenině, bylinková bagetka |
PÁTEK | |
Rajčatová s těstovinou | |
I | Domácí kynuté knedlíky s jahodami, cukr, máslo |
II | Smažený kuřecí řízek marinovaný jogurtu, bramborová kaše |
III | Svíčková na smetaně, houskové knedlíky |
IV | Kuřecí steak na salátu, bylinkový dip, bagetka |
Kontakt
DAGOBA s.r.o.Restaurace Racek
Jungmannova 5
612 00 Brno - Královo pole
Tel. 774 052 002
IČ: 29302803
racek@centrum.cz
Otevírací doba:
Po - So 10:30 – 23:00
Neděle 11:00 – 22:00